Filtrat

Të gjithë DJ

Adorel  Haxhiaj

DJ Ado & Live Violin&Cello Performer

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Adoreli (Dj Ado), Jam Dj & Live Cello Performer që kam një eksperiencë të  gjatë në evente të ndryshme si : fejesa,dasma,kokteila,ditëlindje dhe festa private. Në dasma performoj i vetëm ose

Albion  Morina

Dj Oni

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Drenas, Kosovo
Përshkrimi

Ali  Bajaj

Dj Ali

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vlora, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Dj Ali! Kam 5 vite eksperiencë dhe jam plot entuziasëm rreth punës që e bëj. Ju ftoj që ditën më të lumtur të jetës tuaj bëjeni më të bukur me tingujt e muzikës time! Tani, me kënaqësinë

Altin  Cela

Altin Cela

Shërbimet : DJ
Çmimi:  €400,00
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshendetje miq të MyDasma! Unë jam Altini, një Dj i ri në moshë por jo në profesion, pasi kam rreth 7 vite që punoj si Dj në dasma dhe në evente të tjera të ndryshme. Me njohuri në çdo rrymë muzikore dhe duke ju përshtatur çdo preference tuaj, së bashku do e bëjmë eventin tuaj

Anduel  Dervishi

Anduel Dervishi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Elbasan, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Anduel Dervishi! Jam instrumentist me klarinetë dhe kam 8 vite eksperiencë në dasma dhe evente familjare në Jug ne Shqipërinë e Mesme dhe nga te gjitha Trevat Shqipetare. Une performoj bashke me Banden time  dhe eshte kenaqesi

Argent  Gjana

Argent Gjana

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje miq të platformës MDasma! Unë jam Argent Gjana, një DJ me eksperiencë pune disavjecare (10 vjet ). Unë punoj në dasma, ahengje, party dhe cdo gëzim tjetër familjar. Unë ju sjell ju muzikën

Berat  Krasniqi

Berat Krasniqi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Berat Krasniqi! Kam eksperiencë rreth 25 vite. Karrierën si baterist e kam nisur që nga mosha 15 vjeç, bashkë me babain tim. Marr pjesë vetëm në dasma dhe koncerte të ndryshme. Bashkëpunoj me shumë këngëtarë

Berti  Tanushi

Dj Berti

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë DJ Berti! Unë kam, tashmë, 15 vite që punoj si Dj, pothuajse, gjithandej vendit. Kam punuar në Gjirokastër, në Sarandë si dhe në shumë qytete në very të vendit. Unë, gjithashtu, kam performuar edhe nëpër

Bledar  Meli

Dj Bledi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Fieri, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam 10 vite eksperiencë si Dj. Marr pjesë në evente të ndryshme si psh: -party, -dasma, -fejesa, -matura, -ditëlindje etj..  Për një muzikë të mirë duhen profesionistë. Nuk do zhgënjeheni nga ajo që