Filtrat

Të gjithë DJ

test  test

test

Çmimi:  Negocio çmimin
  Shkoder, Albania

Yll  Maka

Dj Ylli

Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Dj Ylli nga komuna e Kamenicës të Gjilanit. E kam pasion punën që e bëj dhe i jap rëndësi kënaqësisë të klientit. Marr pjesë në dasma, fejesa, nata e kënasë, ditëlindje, hapje, koktej