Filtrat

Të gjithë Valltarët

Albana  Ramadani

Valltare dhe Defatore “ELITA”

Shërbimet : test dance service
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Grupi i valltareve dhe defatoreve "ELITA" është formuar në vitin 2016 dhe përbëhet nga 6 vajza nga Gjilani. Ne marim pjesë në dasma siç është segmenti kohor i marrjes së nuses, kanagjegji me defa dhe këndojmë këngë

Burhan  Salihu

Ansambli i Këngëve dhe Valleve KARSHIAKA

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Skopje, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Në kuadër të Ansamblit të këngëve dhe valleve KARSHIAKA nga Shkupi vepron edhe grupi i valltarëve për dasma, respektivishtë për dasma, syneti, kanagjegje dhe gëzime tjera familjare. Grupi përbëhet nga valltarë të rritur, vajza

Driton  Terholli

Rinia

Shërbimet : test dance service
Çmimi:  Negocio çmimin
  Kastriot, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithë anëtarëve të platformës MyDasma!   Ne jemi një grup valltarësh, tashmë, me një përvojë solide në vallëzim dhe në krijimin e një atmosfere vërtet impozante në çdo

Eluert  Bajrami

P&E Group

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vlora, Albania
Përshkrimi
Grupi ka rreth 10 vjet që është si P&E Group, pasi që, edhe ne, gjithashtu, edhe kërcimtarët që janë pjesë e grupit tonë sot, kanë qenë pjesë e Ansamblit të Vlorës. Grupi ka qenë shumë aktiv në aktivitete brenda

Endrit  Spahiu

Valltar Dasmash

Shërbimet : test dance service
Çmimi:  Negocio çmimin
  Dardanë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Të dashur klientë, ne jemi grupi i vallzimit dhe njihemi si: ''Valltar dasmash''. Jemi grup i formuar me mbi 30 valltarë. Arsyeja e zgjedhjes së grupit tonë është sepse ahengu juaj do të jëtë

Ermira  Mustafa

Grupi i valleve 'Tradita'

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Viti, Kosovo
Përshkrimi
Grupi Tradita është një grup burimor (tupana-surle) i cili përbëhet prej 4 personave, që, tash e disa vite, është futur furishëm në tregun shqiptar dhe është duke funksionuar për mrekulli. E veçanta e këtij grupi është

Geljana  Elmasllari

Geljana Dance

Shërbimet : test dance service
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne! Ne gjendemi pranë çdo gëzimi familjar si dasma apo ditëlindje për të sjellë një atmosferë ndryshe. Kërcimtaret tanë kanë shkelqyer gjithmonë në aktivitete kombëtare dhe ndërkombëtare

Rexhep  Ibra

Ana Defatorët

Shërbimet : test dance service
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Punoj që prej vitit 2014 si defator nëper dasma dhe festa të ndryshme. Këtë aktivitet e kam vazhduar për shumë vite me rradhë.. Më pas, krijova biznesin tim 'Ana Defatorët' dhe do ishim shumë të lumtur të ishim pjesë e dasmave

Rudina  Sojeva

Rudina sojeva ballet

Shërbimet : test dance service
Çmimi:  €150,00
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje.Unë jam një balerinë profesioniste që realizoj cdo lloj vallëzimi si : klasik,hip hop,kontenporan,neoklasik,mjafton qe ju të mbeteni të kënaqur.Nëse dëshironi një balerinë moderne dhe me frymë ritmike për eventet tuaja ,te unë e keni derën e hapur.Më rezervoni nëpermjet