Filtrat

Të gjithë Dekori

Adriatik  Krasniqi

Dream Wedding Kosova

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Pejë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne, Dream Wedding Kosova! Jemi kompani profesionale, e cila sjell makinën e avullit në evente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje, koktejle, etj. Tani, me kënaqësinë më të madhe ju njoftoj se edhe unë jam në platformën

Albana  Shehu

Ina Event

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga Ina Event! Bëjmë dekorimin e ditëve të veçanta dhe festive, siç janë dasmat, fejesat, kanagjeqet, ditëlindjet, etj. Ajo që neve na dallon nga të tjerët është produkti dhe shërbimi tejmase cilësor.   Andaj,

Albulena  Hasani

Glamour Decor

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Skënderaj, Kosovo
Përshkrimi
-Dekore & Organizime të eventeve të ndryshme -Buqeta te luleve -Dhurata

Ana  Tole Velo

Ana Tole Velo

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Korça, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithëve! Ne organizojmë gëzimet tuaja si fejesa, dasma, ahenge, evente të ndryshme në vendet më të bukura që i zgjedhni ju. Bëjmë kompozime lulesh për buqeta me lule artificiale apo natyrale, zbukurojmë makinën

Arbnora  Ahmeti

Diana Event Decor

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Fushë Kosovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Kompania jonë Diana Event Dekor funksionon që 7 vite. Si ekip i japim rëndësi mendimeve të konsumatorëve. Mundohemi deri në maksimum që t'i bëjmë të kënaqur klientët tanë. Bëjmë dekorimin eventeve

Ardian  Agushi

Wedding Event

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Preševo, Serbia
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë, Ardian Agushi! Wedding Event është një biznes i vogël në suazat e ndërmarrëisë, mirëpo shumë efektiv në mbulimin e kërkesave të tregut vendas dhe më gjerë. Gjërat të cilat ne ofrojmë

Ardit  Limani

Agrocoop Group SHPK

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne Agrocoop! Agrocoop dhe Gerbera Flower Shop me dizajnerë dhe floristë nga të gjitha pikat tona shitëse përkujdesen që të sjellin tek ju lulet më të bukura për dasmën tuaj. Të punuara në mënyrë

Ardit  Tahiri

AMIRI

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Punojmë që nga viti 2009 dhe jemi te vetmit ne Prizren me çmime shumë të volitshme. Të gjitha dekorimet janë të ardhura nga Turqia, Dubai dhe Kina, përveç dekorimeve të oborreve. Për çdo lloj ahengu ne dekorojmë edhe veturat.

Bejtulla  Jakupi

Euro Balkan AS

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Skopje, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Përshëndetje! Ne e kemi krijuar Euro Balkan AS para 16 vitesh. Shesim produkte që e bëjnë dasmën njësoj si ato Ballkane. Si psh: peshqirat që ju jepen musafirëve si dhuratë mbi vetura. Pizhama për ta kompletuar pajën e nuses