Filtrat

Të gjithë Dekori

Besnike  Aliaj

Besila

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Besila Sh.p.k me seli në Prizren- Kosovë, është themeluar më 26.09.2019 dhe, kryesisht, merret me shitjen e luleve, drunjëve dekorativë, mbajtësve dekorativë për lule nga metali, dizajnimin dhe rregullimin e kopshteve, dekorimin e buqetave, ahengjeve

Carolina  Rose

Carolina Rose

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Carolina Rose është dyqan lulesh natyrale (për ambiente të brendshme, të jashtme si dhe sezonale) dhe, njëkohësisht, dekorime të eventeve të tjera të ndryshme. Me një staf i cili përmban etikë të lartë të punës dhe përcjellë ecurinë e punës deri në detajin më të vogël. Ne, tashmë,

Drenusha  Arifi

Ari Event

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Mitrovicë, Kosovo
Përshkrimi
Ari Event kompani qe merret me dekore ne evente nga me te ndryshmet.  Mjafton një herë t'i besoni dhe nuk do e ndërroni për çdo festë në familjen tuaj. Ari Event kompania e cila primare ka besimin e klientit. Mjafton që ju të na kontaktoni

Egzon  Namani

Bubbles SH.P.K (stageeffect)

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne Bubbles! Bubbles kujdeset që momentet më të lumtura të jetës suaj të jenë sa më madhështore e të paharruara. Rezervoni makinën Bubbles (Fluskat), që momentet më të veqanta të jetës të

Eljesa  Syla

Neesa Decor

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilan, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne, ekipi i Neesa Decor! Meremi me këtë punë që nga viti 2016. Bëjmë dekore për dasma, fejesa, ditëlindje, natë kane, hapje, koktejle dhe evente të ndryshme familjare dhe shoqërore. Tani jemi shumë të lumtur

Emanuela  Marku

Ema Events

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Fieri, Albania
Përshkrimi
Ju janë mërzitur festat e zakonshme? Nuk doni që të ndjeheni njësoj si të tjerët? Ema Events ju sjell festën që ju nuk e keni parë e as ëndërruar ndonjëherë! Me ne ju do të ndiheni special! Detajet bëjnë diferencën.  Me

Endri  Gushta

Gushta Events

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Shkoder, Albania
Përshkrimi
Gushta Events është një kompani ku mbulon disa shërbime të ndryshme në sektorin e dasmes.Qe ajo natë të bëhet e pa harruar ne ju ofrojme disa mundësi zgjedhjesh.  Dekor Ndriçimi Profesional Tym Toke - Avull (me

Enejda  Sano

Enejda Sano

Shërbimet : Dekori
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vlora, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Ne ofrojmë dekorime të eventeve të ndryshme si: dasma, fejesa, ditëlindje, babyshower, etj. Ofrojmë dekorin e tavolinës së çiftit si dhe gjithë sallës me lule natyrale ose artificale. Me bashkëpunimin tuaj ne mund