Filtrat

Të gjithë Dekori

Era  Dekaj

Ëndërr Events

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga Kompania Ëndërr Events! Ne ofrojmë dekorimin e cdo eventi si: Dasma, Kanagjegje, Fejesa, Ditelindje etj. Kompania Ëndërr Events ka një staf të sjellshëm dhe të shpejtë i cili mundohet të jetë sa më afër

Fisnik  Haziraj

Boom Chocolate Event

Çmimi:  Negocio çmimin
  Therandë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga 'Boom Chocolate Event! Biznesi lindi si ide për të ofruar diçka unike si shërbim tek klienti, e si ide e veçantë ishte ofrimi i tavolinës me fruta, ëmbëlsira dhe çokolladë të shishme e të nxehtë

Fitore  Kuqi

fk.candygift

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne! Biznesi im ka filluar në Maj të vitit 2020 nga dëshira që të shprehi hobin dhe talentin tim në gjërat dekorative. Nëse dëshironi që ahengu juaj të duket bukur dhe i veçantë, atëherë këtë

Florian  Canga

Visual Stage Design

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Një ndër format më të bukura të dekorimit të dasmave është videoprojeksioni. Çdo fasadë muri, brenda apo jashtë lokaleve, mund të tranformohet në imazh të fotografive të çifteve, piktura apo video-ilustruese. Sallat mund

Klaus  Çerpia

Klaus Event

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga Klaus Event! Duke qenë se gjithçka nis nga detajet por dhe përfundon me detajet. Ne ju ofrojmë, asistencë në krijimin dhe planifikimin e tyre, si dhe angazhohemi që gjithçka të jetë perfekt dhe origjinale.“Klaus

Labinot  Bytyqi

Nexos Studio

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
 Përshëndetje! Ne jemi Nexos Studio, kompani që është e themeluar në Maj të 2010. Ne shërbejmë në ahenget familjare duke ruajtur momentet më të bukura përmes fotografisë dhe po ashtu videove duke ecur në hap me

Leonora  Krasniqi

GOLD DECOR

Çmimi:  Negocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne stafi i Gold Decor! Gold Decor është biznes i cili merret me dekorimin e të gjitha evenimenteve! Bëjmë organizimin e dekorimeve të dasmave në restaurante,ndriçimin e sallave në ambiente të hapura dhe

Muhamet  Nuredini

Tenda Nuredini

Çmimi:  Negocio çmimin
  Therandë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve në platformën MyDasma!   Ne jemi një ndërmarrje e cila bën të mundur dekorimin e festave tuaja në mënyrën më perfekte të mundshme. Posedojmë edhe Tym dhe balona me helium. Ne, gjithashtu, ju