Filtrat

Të gjithë Dekori

Teodor  Cuni

Kadafi Limuzina me qera

Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Teodor Cuni nga Durrësi. Ka disa vite që e kam hapur këtë biznes me emër "Kadafi". Jap makina dhe limuzina me qira për dasma, fejesa, ditëlindje, matura, party dhe gëzime tjera familjare apo shoqërore. Nëse

Xhevat  Demiri

Dekorim Edi

Çmimi:  Negocio çmimin
  Gostivar, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Përshëndetje nga Edi Dekor! Si ekip i japim rëndësi mendimeve të konsumatorëve. Mundohemi deri në maksimum që t'i bëjmë të kënaqur klientët tanë. Jemi një biznes, i cili garanton cilësi dhe shërbim të një