Filtrat

Të gjithë Floktarët dhe Grimerët

Agime  Iseini

The Beauty Lounge

Kategoritë : Floktarët dhe Grimerët
  Gostivar, Maqedoni
Përshkrimi
Përshëndetje! The Beauty Lounge ka një vit që është hapur dhe është një salon ku përfshihen shumë shërbime në një vend duke filluar që nga grimi/flokët deri tek pjesa e kozmetikës për fytyrë/trup. Po listojmë

Arbnore  Hoti

Nora’s Clarte

Kategoritë : Grimerët
  Prishtina Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne! Bukuria është fuqi dhe makijazhi është diçka që e përforcon atë, është sekreti i gruas. Ndjehuni të lirë të bisedojmë sëbashku për çdo gjë këtu në platformën

Arxhente  Shillova

Arxhenta Lashes

Kategoritë : Grimerët
  Prishtinë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje, Unë jam Arxhenta Shillova nga kryeqyteti ynë i bukur Prishtina. Salloni im quhet 'Arxhenta Lashes' dhe është vlerësuar si njëri ndër më të mirët që ka dal në treg vitin e fundit. Çmimet tona janë

Blerina  Zeneli

Bina

Kategoritë : Floktarët dhe Grimerët
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Frizere Bina ka filluar punen me 27.03.2009. Te Frizere Bina kryhen keto sherbime: Prerje, Fenerim, Vetulla, Ngjyrosje, Shatir, Ombre, Stilim flokesh ,Grim, Manikyr, Pedikyr. Shtype 'Negocio çmimin' dhe shihemi aty brenda! Faleminderit shumë!    

Elona  Sadiku

Sallon Lona&Linda

Kategoritë : Floktarët dhe Grimerët
  Pejë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Salloni Lona&Linda ju ofron një punë profesionaëe në make-up dhe nails. Ne gjithashtu bëjmë stilime dhe ngjyrosje të flokëve me teknika profesionale sipas dëshirës së klientit. Na kontaktoni këtu në MyDasma

Emirjona  Ulaj

Pretty Hair Style

Kategoritë : Floktarët dhe Grimerët
  Plavë, Montenegro
Përshkrimi
Në vitin 1990 kam kryer akademinë e bukurisë në Greqi dhe më pas konkurova në një konkurs për bukurinë (për nusen më të bukur) ne Mal të Zi, në të cilin fitova vendin e parë. Për ne është shumë e

Endrit  Shkalla

Ramel Style Salon

Kategoritë : Floktarët
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Ne ofrojmë të gjitha shërbimet e bukurisë: -Trajtime fytyre, -Trajtime floku, -Prerje, -Krehje, -Stilimi dhe modelim mjekre etj,, Unë kam 16 vite që e ushtroj si profesion dhe ne punojmë me kënaqësinë më të madhe. Ndihemi

Esin  Xhibo Hasi

Salloni i bukurisë ESIN

Kategoritë : Floktarët dhe Grimerët
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Ne u garantojmë për cilësinë dhe përkushtimin për klientët tane, ejani dhe na vizitoni, binduni me punën tonë. Studio “ Esin” Hair & Make-up ju ofron këto shërbime: ~Grim & stilim profesional, ~Prerje të

Etleva  Vishkurti

Eva's Beauty Zone

Kategoritë : Floktarët dhe Grimerët
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Karriera ime ka nisur që e vogël si një parukiere për motrat e mia. E më vonë, u kthye në punën time të ëndrrave, një punë me eksperiencë 10 vjeçare. Klientela karakterizohet nga një punë e palodhur e plot fryte si komentet