Filtrat

Të gjithë Floktarët dhe Grimerët

Figena  Miftari

Gena Beauty Salon

Shërbimet : Floktar
  Kosovo Pejë, afër Foto-Pepa, përball bustit të Adrian Krasniqit
Përshkrimi
Make-Up Studio "GENA" Professional Make up, MAKE UP artist: Figena Miftari Ne ofrojmë shërbime të ndryshme si: Grim, Formësim te vetullave, Modelin të flokëve, Mbjellje të thonjëve, Manikyr, Pedikyr etj..  Pasionin e kam profesion! Punojmë

Gjonson  Simoni

Klepto Berber

Shërbimet :
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam një eksperiencë 17 vjeçare si berber. Kam fituar vendin e dytë në një garë të zhvilluar në Shëngjin. Më kontaktoni këtu në MyDasma edhe unë do jem menjëherë pranë jush. Ju

Korab  Zeneli

Blue image- x

Shërbimet : Floktar
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne! Ne kemi filluar punën që nga viti 2002. Jemi floktarë edhe për femra edhe për meshkuj në dy lokacione të ndryshme në Gjakovë. Ne si Blue Image-X bëjmë shërbime të ndryshme ku mund ti gjeni këtu

Marcela  Mitrofan

MARCI Estetikë

Shërbimet : Floktar, Grimer, Manikyr, Pedikyr, Depilim
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam disa sallone në Tiranë. Ideja ime është të ofroj një vend me çmime të ulëta dhe me cilësi të lartë, duke parë që këtu ka shumë sallone në të cilat, cilësia e mirë

Mirketa  Caka

Mirketa Caka

Shërbimet : Floktar
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë, Mirketa! Unë kam eksperiencë 5-vjeçare dhe punoj si floktare dhe grimere në televizion githashtu dhe në sallonet e bukurisë. Unë përdor teknikat e fundit në make-up dhe gjithashtu realizoj grime të ndryshme me produkte

Mirlinda  Krasniqi

Linda Nails

Shërbimet : Manikyr, Pedikyr
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Nëse doni që duat tuaja të duken sa më të bukura në përditshmëri apo edhe në raste të veçanta, ditëlindje, fejesa, martesa... që thonjë të duken sa më elegant, me stil apo natyrale na kontaktoni këtu në MyDasma

Munish  Grajqevci

Munish Grajqevci

Shërbimet : Floktar
  Kosovo, Lipjan
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam 4 vite që punoj në këtë profesion. Bëj modele dhe stilime të ndryshme flokësh. Unë gjithashtu, mund të vij në vendin që ju dëshironi të bëheni gati apo në vendet që ju ndiheni më

Pranvera  Gorenca

Salloni Pranvera

Shërbimet : Floktar, Grimer
  Dibar Republic of Macedonia
Përshkrimi
Në fillim kam nisur si një biznes shumë i vogël, më i vogli në qytetin e Dibrës së Maqedonisë së Veriut. Tashmë kam 10 vjetë përvojë pune. Kam 10 vjet djersë e mund. Besoj se ia vlen të përmendet momenti kur kam pasur