Filtrat

Të gjithë Floktarët dhe Grimerët

Raza  Rexhepi

Studio Raza

Shërbimet : Floktar, Grimer
  Pejë Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetjë të gjithë anëtarëve të platformës MyDasma! Ne jemi shumë të lumtur që, tashmë, edhe në jemi pjesë e sistemit MyDasma dhe, nga këtu, mund të takohemi me ju.   Tani, na lejoni t’ju njoftojmë,

Samuel  Arapi

Samuel Hair Salon

Shërbimet : Floktar
  Tiranë Komuna e Parisit
Përshkrimi
Dasma nuk eshte vetem e nuses, prandaj,ne kemi menduar dhe per dhenduret ne diten e tyre te vecante. Samuel Hair Salon ofron sherbime si prerje dhe stilime floku dhe mjekrre apo dhe lyerje thinjash dhe pastrime fytyre. Imazhin tuaj mund tja besoni eksperiences tone shumevjecare. Na kontaktoni per te

Selvete  Sherifi

Studio Seki

Shërbimet : Floktar, Grimer
  St. Gallen Switzerland
Përshkrimi
Përshëndetje nga studioja jonë ‘Seki Beauty Sallon'!   Themelimi i linjës ‘Seki Beauty Sallon’, egziston qysh nga viti 1996. Puna jonë shumvjeçare tregon se si kemi evoluar ndër vite, duke sjell trendet më të reja të

Shkelzen  Zikollaj

Shkelzen Zikollaj

Shërbimet : Grimer, Floktar
  Kosovo, Istog
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Shkelzen Zikolli! Pasioni im është të merrem me flokët dhe me grimin. Kam 5 vite që merrem me stilime të ndryshme flokesh, lyerje, prerje etj.. ndërsa me grimin kam 3 vite që merrem. Punoj me produkte profesionale dhe bashkë

Teuta  Syla

Studio Teuta

Shërbimet : Grimer
 
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne! Studio Teuta ofron shërbime të ndryshme. Çdo gjë rreth bukurise, flokëve edhe grimit me çmimet më të mira në treg. Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do të jemi menjëher pranë jush për

Vjollca  Agushi-Neziri

Vjollca & Vlora

Shërbimet : Floktar, Grimer
  Lipjan Kosovo
Përshkrimi
PËRMES SHËRBIMEVE TONA MUNDËSOJMË SHKËLQIMIN TUAJ Në sallonin tonë bëjmë të mundur që ju të dukeni edhe më bukur dhe, pikërisht, ashtu si e meritoni, duke i dhënë kështu edhe më shumë vlerë bukurisë

Vlora  Ibrahimi

Make-Up Artist Vlora

Shërbimet : Floktar
  Kosovo, Prizren
Përshkrimi
Njeriut nuk i jepet rasti i dytë të bëj përshtypjen e parë. Unë kam 10 vite që merrem me këtë profesion. Ne ofrojmë të gjitha shërbimet e nevojshme me çmime mjaft të leverdisshme. Ndodhemi në Prizren. Na kontaktoni këtu

Xhoi  Gjiriti

Xhoi Gjiriti

Shërbimet : Grimer
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Për çdo rast, eveniment, për ditën tuaj më të bukur ju duhet të shkëlqeni. Unë make- up artistja Xhoi, ju ofroj grime dhe stilime flokësh sipas preferencave tuaj! Gjithashtu, shërbime të ndryshme rreth bukurisë. Për