Filtrat

Të gjithë Kameramanët

Astrit  Velaj

Astrit Velaj

Shërbimet : Kameramanët
Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam 7-8 vite që punoj si kameraman. Marr pjesë në evente të ndryshme si psh: -dasma, -fejesa, -ditëlindje, -synetlliqe por edhe nëpër ndeshje futbolli apo evente të tjera sipas dëshirës edhe kërkesave të klientëve.

Ikon  Studio

Ikon Studio

Shërbimet :
Çmimi:  €200,00
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Ne jemi Ikon Studio nga qyteti i rrushit dhe verës, pra nga Rahoveci i Kosovës. Ne, normalisht, se jemi një studio profesionale e cila mbulon pothuajse të gjitha aktivitetet festive gjithandej trojeve shqiptare. Që nga fillimi ne kemi inicuar, zhvilluar dhe përfunduar

Lumni  Istrefi

Line Production

Shërbimet : Kameramanët
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne, Line Production! Ofrojmë fotografim, xhirime me kamerë, xhirime me kran dhe me dron. Marrim pjesë në dasma, fejesa, kanë, ditëlindje, kokteile, hapje dhe evente të ndryshme.   Tani, me kënaqësinë më të