Filtrat

Të gjithë Fotografistët

Arbenit  Canolli

Menc Photography

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Kam që në vitin 2010 që punoj si fotograf. Unë punoj me mjete profesionale dhe aparatura të sofistikuara si psh: Aparatura Sony a7ii.  Fotografitë gjithashtu janë të punuara me shumë kujdes, duke përdorur editim të

Blerina  Sadiku

Magic Lens Photography

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtinë / Priština, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Blerina! Që prej ditës së parë që kam filluar të merrem me fotografi, kam mësuar t'i çmoj të gjitha gjërat e vogla që e bëjnë botën tonë më të mirë. Përmes lensit

Butrint  Bejra

Butrintbejraphotographer

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Eksperienca ime me fotografi është që nga mosha 15 vjeç. Punën time e bëj me shumë dëshirë. Kur unë kam për të bërë një set fotografik mendoj shumë kohë më parë që

Driton  Bublaku

Bublaku Photographer

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  €150,00
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Driton Bublaku nga Prishtina. Jam fotografist për afro 14 vjetë. Kam punuar si fotoreporter në gazetën ‘Epoka e Re’, në gazetën ‘Zëri’, ndërsa tani jam fotografist në Ministrinë e Tregëtisë dhe Industrisë.

Elda  Sahiti

Elda Sahiti Photography

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilan, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Elda Sahiti! Pasioni im për fotografinë daton prej vitesh. Atë si fillim e kisha vetëm hobi. Tash e një vit e kam edhe biznis. Nëpërmjet imagjinatës sime dhe syrit të objektivit, tentoj ta shpalos më të mirën

Ermal  Ramadani

Ermal Ramadani

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Ermal Ramadani, Në karrierën time unë kam punuar punë të ndryshme që i përkasin fotografisë. Unë fillova këtë hobi kur isha 12 vjeç dhe pastaj fotografia është bërë pjesë e jetës

Erza  Hoti

Erza Hoti Photography

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  Negocio çmimin
  Fushë Kosovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje, jam Erza Hoti. Fotografia është pasioni im, dhe merrem me të qysh e vogël. Por, profesionalisht kam filluar në dhjetor të vitit 2020. Kam punuar me një kompani, si fotografe për dasma. Jam e gatshme të punoj si fotografe sepse më

Festa  Krasniqi

Festa Krasniqi Photography

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  €100,00
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje une jam Festa Krasniqi nga Prishtina, me fotografi merrëm që nga viti 2012 , unë aktualisht merrem me fotografi Fashion , por edhe me fotografi të fejsave, martesave etj. Kam marrur pjesë në shumë evente dhe në sfilada mode, në Prishtinë

Hygerta  Lalaj

Hygerta Lalaj

Shërbimet : Fotografia
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Hyrgerta Lalaj! Jam një fotografe shumë e talentuar. Fotografinë e kam vërtet pasion. Kam punuar në evente të ndryshme dhe kam punuar me modelë të sukseshëm. Ju ftoj ti hidhni një sy fotografive që