Filtrat

Të gjithë Kameramanët dhe Fotografistët

Arjan  Bytyqi

Studio Maxx

Shërbimet : Kameramanët dhe Fotografistët
Çmimi:  €150,00
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Pershendetje une jam Arjan Bytyqi nga Prizreni, me fotografi merrem qe nga viti 2010. Une aktualisht merrem me fotografi dhe xhirime te Fejesave, Martesave, Reklamave, me Fashion, Beauty, etj. Kam marre pjese ne shume evente dhe ne sfilada mode, konferenca neper Ministri te ndryshme.  Tani

ARTAN  MIFTARI

ART MEDIA PRODUCTION

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
ART Media Shpk është një produksion i cili është krijuar në vitin 2004 dhe ofron xhirime si: dokumentar, film të metrazhit të shkurtër, edicione televizive, video-klipe, marketing për Tv, xhirime të dasmave dhe konferenca të ndryshme, etj.   ART

Bashkim  Paçarizi

Foto-Video Bashkimi

Shërbimet : Kameramanët dhe Fotografistët
Çmimi:  Negocio çmimin
  Malishevë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam eksperiencë pune si fotograf & kameraman 21 vite. Ne si produksion bëjmë xhirime të ndryshme në evente të ndryshme si psh: -Dasma, -Fejesa, -Ditëlindje edhe të gjitha llojet e eventeve familjare  etj..  Fotografi

Bes  Rudi

Bes Rudi film & Photography

Shërbimet : Kameramanët dhe Fotografistët
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Unë, Bes Rudi, jam nga qyteti i Gjakovës. Tashmë janë bërë shumë vite përvoje pune në industrinë e filmit dhe fotografisë. Nga tërë këto vite unë dhe bashkëpunëtorët e mijë jemi munduar të jemi sa më

Besi  Ahmeti

Show Production

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
‘Show Production’ është produksion i specializuar në xhirimin e dasmave, eventeve të ndryshme gjithandej vendit dhe jashtë tij. Qendra e Zyrës sonë gjendet në Prishtinë. Qëllimi i ‘Show Production’ është që t’ju

Dukagjin & Ardi  Borova

Mjellma Production

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Struga, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Pershendetje nga 'Mjellma Production!'

Enea  Haxhiaj

eneapixel

Shërbimet : Kameramanët dhe Fotografistët
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Enea! Kam 5 vite eksperience në këtë biznes që lindi nga pasioni që kisha për fotografinë dhe videografinë. Biznesi është kryesisht i fokusuar tek filmimet me dron, portrete dhe reklama të shkurtra për

Enis  Neziri

Neziri Production

Shërbimet : Kameramanët dhe Fotografistët
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje!  Kam 5 vite që punoj si fotograf edhe kameraman nëpër evente të ndryshme si psh: -Dasma, -Matura, -Ditëlindje, -Fejesa, -Festa familiare etj. Në këto 5 vite unë kam punuar në produksione të ndryshme edhe më bashkëpunime

Erdall  Zasella

Royal Weddings

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Mitrovicë, Kosovo
Përshkrimi
‘Royal Weddings’ është kompani e profesionalizuar për xhirime dhe fotografi profesionale në ahengjet e juaja familjare.  Është themeluar në vitin 2013 dhe ka aparaturën më moderne që gjendet në treg. ‘Royal Weddings’