Filtrat

Të gjithë Kameramanët dhe Fotografistët

Faruk  Krasniqi

FK Media

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
'FK Media' është produksion profesional në xhirimin e dasmave, eventeve të ndryshme. Lokacioni jonë është në Prizren. Qëllimi i 'FK Media' është që t'ju ofrojë xhirimin e detajeve më të bukura të dasmes

Ikon  Studio

Ikon Studio

Çmimi:  €350,00
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Ne jemi Ikon Studio nga qyteti i rrushit dhe verës, pra nga Rahoveci i Kosovës. Ne, normalisht, jemi një studio profesionale e cila mbulon pothuajse të gjitha aktivitetet festive gjithandej trojeve shqiptare. Që nga fillimi ne kemi inicuar,

Ilaz  Krasniqi

Photo Video TIME

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga Photo Video TIME! Unë jam Ilaz Krasniqi nga Prizreni. Merem me këtë profesion që nga viti 2013. Përveç kamerës dhe fotografisë, ofrojmë çdo gjë rreth dasmës tuaj si këngëtarë

Image  Studio

Image Studio

Çmimi:  €300,00
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Përshendetje, Biznesi ynë IMAGE STUDIO është formuar në vitin 2008 me pronar Mërgim Selimi. Ne ndodhemi në qytetin e Ferizajit. Studio Image është njera nder studiot më të suksesshme të fotografise në Kosove. Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje

Naser  Abazi

Play Media Films

Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Play Media është një kompani me përvojë maestrale të dëshmuar në industrinë e media-produksionit, gjë për të cilën, të gjithë ne, jemi krenar. Cilësia e lartë e video dhe foto prodhimeve është elementi ynë

Rame  Gashi

Royal Production

Çmimi:  Negocio çmimin
  Malishevë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga Royal Production! Royal Production ju ofron fotografi dhe inçizime profesionale në ahengun tuaj, me çmime të arsyeshme me kualitet të lartë dhe me montazh profesional. Për më shumë na kontaktoni këtu tek MyDasma

Roland  Estrefi

Studio Estrefi Video&Foto

Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Studio Estrefi ka një eksperiencë që nga viti 1975  në fushën e fotografisë dhe në vitin 1991 filloi të merret edhe me fushën e videos. E adhurojmë këtë profesion i cili është i trashëguar brez pas

Sajmir  Balla

Studio Fantasy

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Foto Studio Fantasy me 12 vite eksperiencë në fushën e eventeve dhe gëzimeve familjare ofron shërbime bashkëkohore dhe cilësore për dasma dhe evente të ndryshme.  Ofrohet VIDEO 4K, FOTO profesionale, shërbime me Dron