Filtrat

Të gjithë Kameramanët dhe Fotografistët

Trim  Bobi

TB MEDIA Video Production

Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje na neTB Media! Ne ofrojmë xhirime dhe fotografi profesionale me një staf profesional për ditët tuaja të veçanta. Marrim pjesë në evente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje etj. Ju ftoj që ti hidhni një

Zumer  Esati

Screen Studio

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tetovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
'SCREEN STUDIO' është krijuar në vitin 2011 dhe merret me xhirime dhe fotografi profesionale, me kamera digjitale dhe ka një përvojë shumëvjeçare. Është më rëndësi të cekim se të gjitha xhirimet i bëjmë