Tenda3

  Skënderaj, Kosovo

 • Emri Tenda3
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Kompania tenda 3 ka filluar punën para 15 viteve me një kapacitet minimal, por duke parë trendin e eventeve i cili është zgjeruar, ka rritur kapacitetet dhe gamën e gjërë të produkteve që janë të domosdoshme për çdo event profesinal. Ne si kompani kemi paisje të teknologjisë së fundit që janë të nevojshme për Festivale, Panaire, Dasma dhe Evente të tjera protokollare. Stafi profesional, vullneti për punë dhe motivi i menaxhimit ka bërë që të falendërohemi nga shumë institucione të Republikës, organizata ndërkombtare, kompani te fuqishme vendore, kliente privat, etj.

Për më shumë informacion na gjeni ktu tek MyDasma!
Faleminderit!

Tenda3 zbukuron ambientin tuaj!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Skenderaj