ART MEDIA PRODUCTION

  Vushtrri Kosovo

 • Emri ART MEDIA PRODUCTION
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

ART Media Shpk është një produksion i cili është krijuar në vitin 2004 dhe ofron xhirime si: dokumentar, film të metrazhit të shkurtër, edicione televizive, video-klipe, marketing për Tv, xhirime të dasmave dhe konferenca të ndryshme, etj.

 

ART Media ka për qëllim t’iu ofrojë klientëve të saj shërbimin e xhirimit të ngjarjeve të ndryshme përmes shërbimeve me pako të ndryshme për t’i përmbushur kërkesat e tyre prej më modesteve deri tek ato më specialet dhe, si të tilla, ato janë të përshtatshme për çdo klient dhe çdo buxhet.

 

Puna jonë ofron shërbime të larta dhe kualitative. Përparësia jonë është ngase, ne, i ofrojmë klientit tonë librin “Planifikimi i dasmës dhe financimi”, i cili ka për qëllim që klienti ynë të ketë mundësinë të njoftohet, qartësisht, rreth planifikimit të dasmës, madje, edhe në aspektin financiar, duke pasur mundësi t’i përllogarisë edhe shpenzimet e mundshme të involvuara në ahengun përkatës.

Me ndihmën e shërbimeve tona klientët arrijnë t`iu shmangen pasigurive të ndryshme të tregut të cilat ndërlidhen më luhatjen apo rritjen e çmimeve, humbjen e klienteve potencialë, etj.

 

Tashmë, edhe Art Media është pjesë e platformës MyDasma. Ju, mund të na kontaktoni, pikërisht, këtu dhe, ne, mund ta arrijmë marrëveshjen më të mirë të mundshme së bashku.

 

Shtype ‘Negocio çmimin’, dhe do të jemi së bashku shumë shpejt!

 

Faleminderit nga Art Media!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 2 kamera + krani + 1 fotografë + shootingu =950 € deri 1200 €

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : 1 kamera 4k + 1 fotograf = 200 € deri 350 €

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Komuna e Vushtrrisë, Vushtrri