Royal Weddings

  Mitrovica, Kosovo

 • Emri Royal Weddings
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

‘Royal Weddings’ është kompani e profesionalizuar për xhirime dhe fotografi profesionale në ahengjet e juaja familjare.  Është themeluar në vitin 2013 dhe ka aparaturën më moderne që gjendet në treg. ‘Royal Weddings’ garanton korrektësi, transparencë, cilësi dhe performancë të lartë. Ne jemi besnikë të vërtetë të klientit. Ndaj dhe, urdhëroni dhe na rezervoni këtu në platformën MyDasma.

 

Shtype ‘Negocio çmimin’ tani dhe, pas pak, takohemi ‘Live’ këtu në sitstemin e platformës MyDasma.

 

Gjithë të mirat nga ‘Royal Weddings’!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 kamerë + 1 fotograf + photoshooting + ahengu natën 1 kamerë + 1 fotograf + klipi 3D + klipi i dasmës + 2 komplete DVD + 1 USB
 • Paketa 2 : ahengu ditën 1 kamerë + 1 fotograf + photoshooting + ahengu natën 2 kamera + 2 fotografë + klipi 3D + klipi i dasmës + 2 komplete DVD + 1 USB
 • Paketa 3 : ahengu ditën 1 kamerë + 1 fotograf + photoshooting + ahengu natën 2 kamera + 2 fotografë + krani 8m + klipi 3D + klipi i dasmës + 2 komplete DVD + 1 USB
 • Paketa 4 : klipi i çiftit + ahengu ditën 1 kamerë + 1 fotograf + ahengu natën 2 kamera + 2 fotografë + photoshooting + krani 8m + klipi 3D + droni + klipi i dasmës + 2 komplete DVD + 2 USB
 • Paketa 5 : klipi i çiftit + ahengu ditën 1 kamerë + 1 fotograf + ahengu natën 3 kamera + 2 fotografë + photoshooting + krani 8m + klipi 3D + droni + klipi i dasmës + 2 komplete DVD + 2 komplete DVD BLURAY + 2 USB
 • Paketa 6 : klipi i çiftit + ahengu ditën 1 kamerë + 1 fotograf + droni + ahengu natën 3 kamera + 2 fotografë + photoshooting + krani 8m + klipi 3D + droni + klipi i dasmës + 2 komplete DVD + 2 komplete DVD BLURAY + 2 USB

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Mitrovica