Wedding Event

  Preševo, Serbia

 • Emri Wedding Event
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë, Ardian Agushi! Wedding Event është një biznes i vogël në suazat e ndërmarrëisë, mirëpo shumë efektiv në mbulimin e kërkesave të tregut vendas dhe më gjerë. Gjërat të cilat ne ofrojmë janë: Avulli (tymi), fishekzjarrët për ambientet e mbyllura dhe të hapura, pastaj koktej tavolinat si dhe piramida me shampanjë. Çmimet tona janë, absolutisht, më të përshtatshmet në treg, tani pwr tani. Tani kushdo që ahengu i tij/saj të jetë si një ëndërr pafund, ne ju ftojmë të na kontaktoni këtu në platformën online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma.

Kliko ‘Negocio çmimin’ dhe shihemi pas pak, aty brenda!

Shëndet nga unë Ardiani!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë