Grupi i valleve 'Tradita'

  Viti, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Grupi Tradita është një grup burimor (tupana-surle) i cili përbëhet prej 4 personave, që, tash e disa vite, është futur furishëm në tregun shqiptar dhe është duke funksionuar për mrekulli. E veçanta e këtij grupi është se tupanin e luan një vajzë, ku, për momentin, është vajza e parë dhe e vetme në Kosovë në këtë profesion.

 

Ne jemi shumë të kërkuar si grup dhe jemi duke përformuar gjithandej Kosovës. Andaj, për ta na siguruar për dasmën, fejesën, kanagjeqin, etj, tuaj, nxitoni dhe na rezervoni këtu në platformën MyDasma.

 

Kliko ‘Negocio çmimin’ dhe takohemi pas pak po këtu në MyDasma!

 

Mirupafshim!

Grupi Tradita

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore
  • Valle modern
  • Valle të ndryshme

Vendi në hartë