Screen Studio

  Tetovo, North Macedonia

 • Emri Screen Studio
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

'SCREEN STUDIO' është krijuar në vitin 2011 dhe merret me xhirime dhe fotografi profesionale, me kamera digjitale dhe ka një përvojë shumëvjeçare.

Është më rëndësi të cekim se të gjitha xhirimet i bëjmë me teknologjinë më të fundit, 4k.

'Screen Studio' ju ofron xhirime dhe fotografi për momentet më të rëndësishme të jetës suaj si në:
- martesa
- fejesa,
- syneti,
- manifestime familjare.

Ne, gjithashtu, bëjmë edhe xhirime me dron, photoshooting, photobook si dhe shumë shërbime tjera mund t’i gjeni vetëm tek ne.

Për çdo paketë që ju rezervoni me ne do të përfitoni + 100 FOTO FALAS. Për më shumë hollësi, ju lutem shikoni paketat tona ofertuese të cilat janë nw profilin tonw nw MyDasma!

 

Ne, tashmë, jemi pjesë e platformës MyDasma dhe se ju mund të na kontaktoni, pikërisht, këtu.

Kliko ‘Negocio çmimin’, dhe do të jemi së bashku shumë shpejt, po këtu në MyDasma!

Ne, ju mirëpresim!

Faleminderit dhe gjithë të mirat nga ne!


'SCREEN STUDIO'

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : marrja e nuses: 1 kamerë + 1 foto-aparat, ndërkohë që në banket në restorant + 1 kamerë + 1 fotograf + photoshooting + 100 fotografi të printuara në 13x18cm me album =200€
 • Paketa 2 : FAMILJARE: marrja e nuses: 1 kamerë + 1 foto-aparat, ndërkohë që në banket në restorant + 2 kamera + kran + 1 fotograf + photoshooting + 100 fotografi të printuara në 13x18cm me album =490€
 • Paketa 3 : PREMIUM: marrja e nuses: 1 kamerë + 1 foto-aparat + droni, ndërkohë që në banket në restorant + 3 kamera + kran + 2 fotografë + photoshooting & Love Story + 100 fotografi të printuara në 13x18cm me album =790€

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Tetovo, North Macedonia