Valltarët Tradita

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Ne jemi një grup i valltarëve nga Prishtina të cilët përformojnë së bashku nëpër ahengje të ndryshme familjare si, për shembull: në dasma, syneti, kanagjeqe, etj. Zakonisht, gjatë performancave tona ne mbajmë të veshura veshjet tona tradicional.

Kemi mëse 5 vite që vallzojmë, ndërkohë që grupi ynë që merret me ahengje të ndryshme familjare është formuar në vitin 2017. Ne, zakonisht, jemi 4 çifte që përformojmë nëpër dasma (4 djem dhe 4 vajza). Në disa pjesë të programit del edhe çifti për të vallzuar me grupin tonë.

 

Kështu që, me ne dasma juaj do të jetë më tradicionale se s’ka më; me veshje dhe valle të bukura tradicionale.

 

Tani mund të na gjeni edhe në platformën online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma.

 

Kliko ‘Negocio çmimin’ dhe do të jemi me ju shumë shpejt, po këtu në MyDasma!

Ne, ju mirëpresim!

Gjithë të mirat nga ne!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore
  • Valle modern
  • Valle të ndryshme

Vendi në hartë

Prishtina