Beqo Grim

  20 Gjergj Kastrioti Durres Albania

Merr çmimin

Detajet

Pershendetje per te gjithe

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Depilim

Vendi në hartë