FK Media

  Prizren, Kosovo

 • Emri FK Media
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

'FK Media' është produksion profesional në xhirimin e dasmave, eventeve të ndryshme. Lokacioni jonë është në Prizren. Qëllimi i 'FK Media' është që t'ju ofrojë xhirimin e detajeve më të bukura të dasmes apo eventit tuaj.

FK Media synon t'i kapë momentet më të bukura dhe të mundësojë përjetimin e kujtimeve më të paharrueshme të dasmës tuaj, përmes pakove tona për xhirim.

Mos hezitoni të na kontaktoni dhe ta rezervoni sa më shpejtë dasmen tuaj. Shtyp merr çmimin, dhe bisedojmë për detajet tjera.

Faleminderit dhe gjithë të mirat nga FK MEDIA.

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : Pako 1: (1) kamerë, dron, (2)foto-aparat dhe 20 foto print - 350€ (Xhirime ditën)
 • Paketa 2 : Pako 2: (1) kamerë, kran kamerë, dron, (2)foto-aparat dhe 30 foto print - 750€ (Xhirime diten dhe restaurant)
 • Paketa 3 : Pako 3: (1) kamerë, kran kamerë, dron, (2)foto-aparat, photoshooting dhe 30 foto print - 900€ (Xhirime diten dhe restaurant)
 • Paketa 4 : Pako Premium: (2) kamera,kran kamerë, dron, (2)foto-aparat , 50 foto print, photoshooting- 1200€
 • Paketa 5 : Photoshooting: Foto palimit, 30 foto editim dhe printim - 150€

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : (1) kamerë, (2)foto-aparat dhe 30 foto print - 300€

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Paketa 1 : (1) kamerë, (2)foto-aparat dhe 30 foto print - 300€
 • Paketa 2 : (1) kamerë, (2)foto-aparat, photoshooting dhe 30 foto print - 450€
 • Paketa 3 : Photoshooting: Foto palimit, 30 foto editim dhe printim - 150€

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Rruga Adem Jashari, Prizren Kosovo