AMIRI

  Prizren, Kosovo

 • Emri AMIRI
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Punojmë që nga viti 2009 dhe jemi te vetmit ne Prizren me çmime shumë të volitshme. Të gjitha dekorimet janë të ardhura nga Turqia, Dubai dhe Kina, përveç dekorimeve të oborreve. Për çdo lloj ahengu ne dekorojmë edhe veturat. Ne, gjithashtu kemi e lokalin në Prizren. Aty mund të gjeni çdo lloj dekori për ta dekoruar vetë veturen apo oborrin tuaj.

Ne jemi shumë të lumtur të jemi pjesa e zbukurimit të dasmës tuaj. Urdhëroni dhe na rezervoni këtu në platformën MyDasma!

Shtype 'Merr çmimin' dhe do të takohemi brenda minutash!

Ju faleminderit!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Jaipur, Rajasthan, India