Nora’s Clarte

  Prishtina Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga ne!

Bukuria është fuqi dhe makijazhi është diçka që e përforcon atë, është sekreti i gruas.

Ndjehuni të lirë të bisedojmë sëbashku për çdo gjë këtu në platformën MyDasma.

Shtype 'Negocio çmimin' dhe shihemi aty brenda! 

Faleminderit!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Grimer për dasma

Vendi në hartë

Kosovo, Pristina