Pretty Hair Style

  Plavë, Montenegro

Merr çmimin

Detajet

Në vitin 1990 kam kryer akademinë e bukurisë në Greqi dhe më pas konkurova në një konkurs për bukurinë (për nusen më të bukur) ne Mal të Zi, në të cilin fitova vendin e parë. Për ne është shumë e rëndësishme që nuset tona të ndihen të lumtura në ditën e tyre më të rëndësishme. Gjithashtu jap edhe kurse private për make up.

Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do jemi sa më shpejt pranë jush. 

Faleminderit! 

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë

Plav, Montenegro