Gena Beauty Salon

  Kosovo Pejë, afër Foto-Pepa, përball bustit të Adrian Krasniqit

Merr çmimin

Detajet

Make-Up Studio "GENA" Professional Make up,
MAKE UP artist: Figena Miftari

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme si: Grim, Formësim te vetullave, Modelin të flokëve, Mbjellje të thonjëve, Manikyr, Pedikyr etj.. 

Pasionin e kam profesion!
Punojmë me produkte me kualitet te lartë.
Gjithmone ne n'djekje te se bukures.

Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do gjendemi menjëherë pranë jush!

Ju Falenderojmë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë

Pejë