Bina

  Gjakovë, Kosovo

Detajet

Frizere Bina ka filluar punen me 27.03.2009. Te Frizere Bina kryhen keto sherbime: Prerje, Fenerim, Vetulla, Ngjyrosje, Shatir, Ombre, Stilim flokesh ,Grim, Manikyr, Pedikyr.

Shtype 'Negocio çmimin' dhe shihemi aty brenda!

Faleminderit shumë!

 

 

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Depilim

Vendi në hartë

Rr. Fehmi Agani, Gjakovë