Gold Center

  Shijak Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga ne, Gold Center Salon!

Ne kemi mbi një vit në treg dhe ofrojmë shërbime të ndryshme. Më së shumti fokusohemi tek: -Paketat e nuseve, -Masazhet, -Trajtimet e fytyrës, -Thonjtë, -Lazeri dhe Kremrat Age Skin që disponojmë. Gjithashtu bëjmë edhe stilime të ndrshme flokesh dhe make-up profesional. 

Mos hezitoni të na kontaktoni këtu në MyDasma për të diskutuar më tepër rreth mënyres dhe çmimeve të çdo shërbimi që ofrojmë.

Ju falenderojmë paraprakisht!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë

Shijak, Albania