Ramel Style Salon

  Tiranë, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Ne ofrojmë të gjitha shërbimet e bukurisë: -Trajtime fytyre, -Trajtime floku, -Prerje, -Krehje, -Stilimi dhe modelim mjekre etj,, Unë kam 16 vite që e ushtroj si profesion dhe ne punojmë me kënaqësinë më të madhe. Ndihemi shumë mirë kur klientët tanë janë të kënaqur.

Na kontaktoni këtu në MyDasma për çdo pyetje apo paqartësi dhe ne do jemi të lumtur t'ju përgjigjemi.

Ju falenderojmë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma

Vendi në hartë

Tiranë, Albania