Sallon Lona&Linda

  Pejë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Salloni Lona&Linda ju ofron një punë profesionaëe në make-up dhe nails. Ne gjithashtu bëjmë stilime dhe ngjyrosje të flokëve me teknika profesionale sipas dëshirës së klientit.

Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do jemi menjëherë pran jush.

Ju falenderojmë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma
  • Manikyr
  • Pedikyr

Vendi në hartë

Pejë