Salloni i bukurisë ESIN

  Prizren, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Ne u garantojmë për cilësinë dhe përkushtimin për klientët tane, ejani dhe na vizitoni, binduni me punën tonë. Studio “ Esin” Hair & Make-up ju ofron këto shërbime: ~Grim & stilim profesional, ~Prerje të flokëve, ~Shatir( ombre), ~Ngjyrosje të flokëve, ~Ngjyrosje të vetullave, ~Depilim, ~Thonjë (manikyr -pedikyr), ~Drejtim të flokëve me keratinë për 6 muaj, ~Përgaditja e nuseve.

Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do u përgjigjemi sa më shpejt.

Ju falenderojmë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Depilim

Vendi në hartë

Prizren