The Beauty Lounge

  Gostivar, Maqedoni

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! The Beauty Lounge ka një vit që është hapur dhe është një salon ku përfshihen shumë shërbime në një vend duke filluar që nga grimi/flokët deri tek pjesa e kozmetikës për fytyrë/trup. Po listojmë disa nga shërbimet kryesore që ne kryejmë: -Make up, -Flokë, -Thonj, -Depilim, -Masazh, -Manikir & Pedicure, -Microblanding, -Powder Brows, -Henna Brows, -Lash extensions, -Lash Lift &Brow Lamination, -Spray Tan, -Keratinë flokësh.

Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do gjendemi menjëherë pranë jush.

Ju falenderojmë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Depilim

Vendi në hartë

Gostivar, Maqedoni