Glamour Decor

  Skënderaj, Kosovo

 • Emri Glamour Decor
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

-Dekore & Organizime të eventeve të ndryshme

-Buqeta te luleve

-Dhurata

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 :

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë

Glamour Decor, Skenderaj