Agrocoop Group SHPK

  Prishtina, Kosovo

 • Emri Agrocoop Group SHPK
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga ne Agrocoop!

Agrocoop dhe Gerbera Flower Shop me dizajnerë dhe floristë nga të gjitha pikat tona shitëse përkujdesen që të sjellin tek ju lulet më të bukura për dasmën tuaj.

Të punuara në mënyrë profesionale dhe me një përkushtim të jashtëzakonshëm, stafi ynë do të jetë gjithmonë në shërbim të kërkesave tuaja, që ambienti juaj gazmor të duket sa më madhështor në ditën më të veçantë të jetës suaj.

Si lider rajonal në shërbime dhe duke ofruar një gamë të gjerë të aranzhimeve ne kemi dëshmuar se produktiviteti ynë ka qenë thelbësor në aranzhimin me lule të ambienteve ceremoniale.

Prandaj me anë të kësaj fletushke ne shpalosim vetëm disa nga produktet dhe ambientet e aranzhuara me lule nga kompania jonë.

Shërbimet:

 • Planifikimi dhe sygjerimi rreth dasmës
 • Aranzhimet me lule të ambientit ceremonial
 • Dërgesa dhe rregullimi I ambientit

 

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Prishtina