Besa Çerpja

  Fier, Albania

 • Emri Besa Çerpja
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Unë jam Besa Çerpja. Kam marrë leksione në Kumi Akademi për fotografi. Kam 3 vite që punoj si fotografe. Marr pjesë në evente si dasma, fejesa, ditëlindje, babyshower etj. Nëse doni t'i bëni të përjetshme momentet tuaja më të veçanta, unë jam këtu për ju! Me plot dashuri ndaj punës dhe me profesionalizëm superior jam gati të përjetësoj momentet tuaja më të veçanta.

Për më shumë informacion më kontaktoni këtu tek MyDasma dhe unë do tju përgjigjem menjëherë!

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Fier, Albania