Ina Event

  Prishtina, Kosovo

 • Emri Ina Event
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga Ina Event!

Bëjmë dekorimin e ditëve të veçanta dhe festive, siç janë dasmat, fejesat, kanagjeqet, ditëlindjet, etj. Ajo që neve na dallon nga të tjerët është produkti dhe shërbimi tejmase cilësor.  

Andaj, mos hezitoni por shtypeni: "Negocio çmimin" dhe shihemi pas pak çastesh këtu në platformën MyDasma.

Faleminderit shumë!

Me respekt, Ina Event
Faleminderit shumë!

 

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Prishtina