Erza Hoti Photography

  Fushë-Kosovë, Kosovo

 • Emri Erza Hoti Photography
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje, jam Erza Hoti.
Fotografia është pasioni im, dhe merrem me të qysh e vogël. Por, profesionalisht kam filluar në dhjetor të vitit 2020. Kam punuar me një kompani, si fotografe për dasma. Jam e gatshme të punoj si fotografe sepse më pelqen shumë. Mendoj se pika ime e fortë është editimi i fotografive.

Për më shumë informata më gjeni këtu në platformën MyDasma!

Faleminderit për mundësinë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Fushë Kosovë