eneapixel

  Tiranë, Albania

 • Emri eneapixel
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Enea!

Kam 5 vite eksperience në këtë biznes që lindi nga pasioni që kisha për fotografinë dhe videografinë. Biznesi është kryesisht i fokusuar tek filmimet me dron, portrete dhe reklama të shkurtra për bizneset. Kam kryer projekte me Ministrinë e Kulturës. Marr pjesë në evente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje me video dhe foto.

Për më shumë, më kontaktoni këtu tek MyDasma dhe unë do u përgjigjem sa më shpejtë! 

Faleminderit shumë!

 

 

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Tirana, Albania