GOLD DECOR

  Ferizaj, Kosovo

 • Emri GOLD DECOR
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga ne stafi i Gold Decor!
Gold Decor është biznes i cili merret me dekorimin e të gjitha evenimenteve! Bëjmë organizimin e dekorimeve të dasmave në restaurante,ndriçimin e sallave në ambiente të hapura dhe ato të mbyllura, lule të gjalla në vazo dekorative, etj.

Për të gjitha sendet që i përket një ahengu ne jemi këtu për ju! Na kontaktoni për më shumë!

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Ferizaj