Creativ Films

  Gjilan, Kosovo

 • Emri Creativ Films
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Bëjmë xhirimin e videoklipeve, reklamave, dasmave, lovestory dhe të gjitha ahengjeve tjera familjare. Gjendemi në të gjitha trojet Shqiptare gjithashtu edhe në Diasporë si në Zvicër, Gjermani, Austri, Suedi etj.
Biznesi ynë Creativ Films, është kompani që posedon gjithë tekniken si kran, dron, ronin, foto aparat etj. I gjithë xhirimi bëhet në full HD dhe 4k.

Për më shumë, negocio çmimin ose më kontakto këtu tek MyDasma dhe unë shpejt do të përgjigjem!

Faleminderit!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Gjilan