Diana Event Decor

  Fushë Kosovë, Kosovo

 • Emri Diana Event Decor
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!

Kompania jonë Diana Event Dekor funksionon që 7 vite. Si ekip i japim rëndësi mendimeve të konsumatorëve. Mundohemi deri në maksimum që t'i bëjmë të kënaqur klientët tanë. Bëjmë dekorimin eventeve të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje, party etj.

Për më shumë, na kontakto këtu tek MyDasma dhe ne shprejt do të jem me ju!

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Fushë Kosovë