Fabio Lufta

  Elbasan, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Jemi një ekip i Dj dhe instrumentistëve shumë të apasionuar ndaj punës. Kemi eksperiencë si Dj rreth 30 vite. Ndërsa si instrumentistë 10 vite. Marrim pjesë në dasma, fejesa, ditëlindje, koktejle dhe evente të ndryshme familjare dhe shoqërore. Lokacioni nuk ka r
ëndësi për ne! Punojmë në tërë Shqipërinë!

Tani jemi shumë të lumtur që jemi pjesë e platformës! Na kontaktoni këtu për çdo detaj!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë xhaz
  • Muzikë pop
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale

Vendi në hartë

Elbasan, Albania