Euro Balkan AS

  Skopje, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)

 • Emri Euro Balkan AS
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Ne e kemi krijuar Euro Balkan AS para 16 vitesh. Shesim produkte që e bëjnë dasmën njësoj si ato Ballkane. Si psh: peshqirat që ju jepen musafirëve si dhuratë mbi vetura. Pizhama për ta kompletuar pajën e nuses dhe dhëndrit. Poashtu shesim edhe mbulesa për karrige dhe për tavolina. Kemi modele elegante ose të thjeshta/të përditshme në gjitha produktet që i shesim.

Tani jemi shumë mirënjohës që jemi pjesë e platformës MyDasma! Na kontaktoni për informacion më të detajuar!

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Shkup, North Macedonia