Nails Stela

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Stelina!
Unë jam nga qyteti i bukur, Tirana. E dua punën që e bëj. Ofroj shërbime si pedikyr, thonjë me tipsa, manikyr xhel, mbushje xheli dhe depilime.

Tani jam pjesë e MyDasma. Më kërkoni këtu për çdo detaj!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Depilim

Vendi në hartë

Tirana, Albania