Kadafi Limuzina me qera

  Durrësi, Albania

 • Emri Kadafi Limuzina me qera
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Unë jam Teodor Cuni nga Durrësi. Ka disa vite që e kam hapur këtë biznes me emër "Kadafi". Jap makina dhe limuzina me qira për dasma, fejesa, ditëlindje, matura, party dhe gëzime tjera familjare apo shoqërore.

Nëse dëshironi të keni një ditë të paharrueshme ja ku jemi këtu për ju!

Tani mund t'na gjeni në platformën MyDasma. Për çdo detaj na shkruani këtu!

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Durrës, Albania