Arxhenta Lashes

  Prishtinë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje,
Unë jam Arxhenta Shillova nga kryeqyteti ynë i bukur Prishtina. Salloni im quhet 'Arxhenta Lashes' dhe është vler
ësuar si njëri ndër më të mirët që ka dal në treg vitin e fundit. Çmimet tona janë shumë të volitshme dhe të përballueshme për standardin tonë.

Tani jam shumë e lumtur që jam pjesë e platformës MyDasma. Për çdo detaj mund t'më gjeni këtu!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Grimer për dasma

Vendi në hartë

Prishtina