Eva's Beauty Zone

  Tiranë, Albania

Merr çmimin

Detajet

Karriera ime ka nisur që e vogël si një parukiere për motrat e mia. E më vonë, u kthye në punën time të ëndrrave, një punë me eksperiencë 10 vjeçare. Klientela karakterizohet nga një punë e palodhur e plot fryte si komentet pozitive që arrijmë çdo ditë. Për ne, klientja është mbretëreshë dhe jemi gati ta bëjmë atë të ndihet e bukur.

Për më shumë detaje, më kontaktoni këtu në MyDasma edhe unë do ju përgjigjem shumë shpejt.

Ju falenderoj!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Depilim

Vendi në hartë

Tirana, Albania