Lavdim Gaxhiqi

 Komoran, Drenas, Kosovo

  • Emri Lavdim Gaxhiqi
  • Emri i ahengut
  • Paketat ofertuese
REZERVOJE TANI

Detajet

Përshëndetje nga unë Lavdimi! Unë jam Lavdim Gaxhiqi, nga Drenasi i Kosovës. Punoj si fotografist, kameraman dhe fotografist dhe kameraman, njëkohësisht. Ju lutem, urdhëroni dhe më rezervoni këtu në MyDasma, nëse dëshironi që kujtimet tuaja të zgjasin përgjithmonë. Shëndet nga unë Lavdimi!

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë